GYŐRZÁMOLYI SPORTEGYESÜLET

Győrzámolyi Sportegyesület


A Győrzámolyi Sportegyesület története hosszú évekre nyúlik vissza.
Az 1934-ben alapított labdarúgó klub sok viszontagságon ment keresztül addig, hogy napjainkban egy stabil sportegyesület legyen belőle.
Klubunk célja- az egészséges életre való nevelés, a fiatalok sportcélú foglalkoztatása, felnőttek sportoltatása, a közösségi- és versenysport rendezése, szervezése- az évek alatt semmit sem változott.
2019-ben Egyesületünk és az utánpótlás csapatait összefogó Rosszcsont Focisuli 135 fő igazolt játékossal rendelkezik, akiknek sportolási lehetőségét biztosítja. Az egyesület valós létszámához hozzá tartoznak még azok az öregfiúk, fiatal játékosok, szurkolók is, akik nem igazolt játékosként vesznek részt a csapatok életében.
A sportpálya nyújtotta lehetőséget számtalan, sportbarát használja ki. Jó időben a fitness szerelmesei is a friss levegőn edzenek, de nem egyszer találkozni olyannal, aki a futásnak hódol és a füves pályán rója a köröket. Az sem ritka, hogy az ifjú futball palánták egyéni edzéseit is a zöld gyepen végzi egy szakember vagy egy lelkes szülő.

A Rosszcsont Focisuli a Győrzámolyi Sportegyesület gyermekutánpótlás csapatait fogja össze. A Focisuliban 5 és 13 év közötti lány- és fiúgyermekekkel foglalkozunk az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) úgynevezett Grassroots Programjának filozófiája és alapelvei szerint.
A Rosszcsontoknál képzett és tapasztalt szakemberek vezetésével és felügyeletével szervezünk labdarúgó foglalkozásokat a különböző korosztályok számára. Csapataink részt vesznek továbbá a Bozsik Tehetségkutató és Foglalkoztató Programban, valamint egyéb helyi és nemzetközi utánpótlás eseményeken is.

A Győrzámolyi Sportegyesület jelenleg négy szakosztállyal működik.
A felnőtt csapatunk évek óta az megye II-es Aranyhal étterem bajnokságban szerepel, kisebb nagyobb sikerekkel. Ugyanennek a bajnokságnak utánpótlás bajnokságában szerepel az U-19-es korosztályunk.
Két éve indítottunk el a Női kispályás bajnokságban szereplő női labdarúgócsapatunkat. A hölgyek egy megszokott társaság volt, akik eredményeket eredményekre halmoztak és ezt a lelkesedést a klubhoz csatlakozva is megtartották és kimagasló eredménnyel szerepelnek mind a bajnokságban, mind különböző megmérettetéseken.
A 2019-es évben megye III-as bajnokságban is sikerült Győrzámoly II. néven egy csapatot indítanunk.
Klubunk várja a lelkes futballozni akaró fiatalokat és időseket, akik szívvel játszanának a Győrzámolyi mezért és hírért, hogy együtt növeljük falunk hírnevét.


Elérhetőségek:
Elnök: Granát Gábor +3630/5365781
Koordinátorok:
Rosszcsont Focisuli: dr. Juhász Mattias: +3620/2333318
Felnőttek: Pulai Sarolta: +3670/2878705
Edzés időpontok:
Rosszcsontok:
U-7: hétfő 17:00-18:00 és csütörtök 16:00-17:00
U-9: kedd 16:00-17:00 és péntek 15:30-16:30
U-11: kedd 17:00-18:00, csütörtök 17:00-18:00 és péntek 16:30-17:30
edzések helyszíne jó idő esetén a football pálya, a téli időszakban a Győrzámolyi Tornacsarnok
Felnőttek:
Női csapat: kedd 18:00-20:00
Férfi csapat: kedd-péntek 19:00-21:00
edzések helyszíne a helyi sportpálya, a téli időszakban az edzés időpontja és helyszíne változó
elérhetősége: http://www.facebook.hu/gyorzamolyise

 

képek

Vissza Fel

 
MUNIPOLIS
Önkormányzati hírek 
közvetlenül a telefonjára

 

×