FELNŐTT HÁZIORVOSI RENDELÉS

HÁZIORVOSI RENDELÉS
(2024. április 1-től)

Tisztelt Győrzámolyiak! Tisztelt Győrújfaluiak! Kedves Lakosaink!

A háziorvosi ellátás legfontosabb tudnivalóiról az alábbi tájékoztatást tesszük közzé. Kiemeljük, hogy ebben a menüpontban a háziorvosi rendelésre vonatkozó általános információkat találják, a háziorvos esetleges távollétét/szabadságát a Hírek menüpontban és az önkormányzat Facebookon oldalán olvashatják.

Háziorvos: dr. Czabai Barbara Anett

Rendelési idő

Hétfő:

Győrzámoly 9.00-13.00

Kedd:

Győrújfalu 8.00-10.00

Győrzámoly 10.30-12.30

Szerda:

Győrzámoly 11.00-15.00

Csütörtök:

Győrzámoly 8.00-12.00

Péntek:

Győrújfalu 10.30-13.30

A rendelési idő első órájában mindig akut ellátás van (kérjük, hogy ebben az időszakban a sürgős panaszosok keressék fel a Doktornőt), azt követően pedig a betegek ellátása érkezési sorrendben történik, sorszám alapján. A rendelésre nem szükséges előzetesen időpontot foglalni.

A rendelo.gyorzamoly@gmail.com e-mail címen tudják a táppénzzel, igazolásokkal, beutalókkal kapcsolatos ügyeket intézni.

Háziorvosi asszisztens: Pál Emőke 06-20/347-7583

Változás!

Az asszisztensnő telefonszámát rendelési időben kizárólag orvost igénylő esetekben hívják, egyéb kérdéseikkel/kéréseikkel kérjük, hogy rendelési időt megelőző és azt követő 1 órában telefonáljanak (ne hétvégén és ne munkaidőt követő esti órákban).

A receptek felíratása kizárólag az alábbi e-mail címen lehetséges: recept.gyorzamoly@gmail.com

A helyben történő vérvétel jelenleg szervezés alatt van, a későbbiekben erről is pontos tájékoztatást adunk.

Tájékoztatás az eReceptekkel kapcsolatban:

Kedves Páciensek!

A 2020. 01. 01-től hatályba lépő rendelet értelmében lehetőség van papíralapú recept nélküli eRecept kiállítására. Ez lehetővé teszi, hogy a rendelőben való megjelenés nélkül is tudjanak eReceptet írni. Természetesen ez csak az állandó gyógyszerekre vonatkozik, amiket már korábban is írtak. A korábban még fel nem írt gyógyszert konzultáció nélkül továbbra sem írnak! Ezeket a felhőbe kerülő eRecepteket TAJ kártyával, személyesen lehet kiváltani, bármelyik gyógyszertárban.

Az ilyen eReceptek igényét előzetesen jelezni kell, azok csak akkor kerülnek fel a felhőbe, és csak akkor látja a patikus, ha azt megírják. Az eRecept igényeket legalább 1 héttel a gyógyszerek elfogyása előtt jelezzék számunkra a következő e-mail címen: recept.gyorzamoly@gmail.com

  1. Az e-mailben a következőket kérjük feltüntetni: név, TAJ szám, születési dátum, lakcím valamint a gyógyszerek teljes neve. A nem azonosítható, nem egyértelmű igényeket nem áll módunkban elkészíteni.

  2. Az 1 hetes előrejelzést kérjük, hogy tartsák be, ha valaki aznap jelzi e-mailben, hogy elfogyott a gyógyszere, azt nem tudjuk garantálni, hogy aznap fel is kerül a felhőbe.

  3. Az állandó gyógyszerek felírása 3 hónapra történik. Ezeket ki lehet váltani a gyógyszertárban egyszerre is, de természetesen havonta is.

Elérhetőség:
Háziorvosi Szolgálat
9172 Győrzámoly, Rákóczi út 49.
Telefon: 96/352-028

Tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy ez az oldal az általános rendelési időt tartalmazza. A háziorvos távolléte/szabadsága alatti módosított rendelési időről a "Községi Hírek" menüpontban tájékozódhatnak.

Ügyelet:

A háziorvosi ügyelet a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban érhető el, hétköznap 16 és 22 óra között, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon pedig 8 és 14 óra között. Cím: 9024 Győr, Vasvári Pál utca 2-4. (Petz Aladár Megyei Oktató Kórház)

A sürgősségi ügyeleti vagy mentőellátást a 1830-as telefonszámon érik el.

Vissza Fel

 
MUNIPOLIS
Önkormányzati hírek 
közvetlenül a telefonjára

 

×