FELNŐTT HÁZIORVOSI RENDELÉS

Kedves Betegeink!

Győrújfalun a rendelő felújítása zajlik, ezért ott nincs rendelés. Ez idő alatt a rendelések a következőképpen alakulnak:

Hétfő: 08.00 – 12.00: Győrzámoly

Kedd: 08.00 – 12.00: Győrzámoly

Szerda: 12.00 – 16.00: Győrzámoly

Csütörtök: 08.00 – 12.00: Győrzámoly

Péntek: 08.00 – 12.00: Győrzámoly

A rendelések első óráiban adminisztráció zajlik betegvizsgálat nélkül. Betegvizsgálat továbbra is előzetes bejelentkezés alapján, időpontra történik.

Háziorvos: dr. Bán Barbara (Uvula Kft.)

Tájékoztatjuk Tisztelt Olvasóinkat, hogy ez az oldal az általános rendelési időt tartalmazza. A háziorvos távolléte/szabadsága alatti módosított rendelési időről a "Községi Hírek" menüpontban tájékozódhatnak.
Elérhetőség
Telefon: 06-96-352-028
Mobil: 06-20-520-5797

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a háziorvosi rendelésekre előzetesen időpontot kell egyeztetni.

Dr. Bán Barbara háziorvos tájékoztatása az eReceptekkel kapcsolatban:

Kedves Betegeink!

A 2020. 01. 01-től hatályba lépő rendelet értelmében lehetőségünk van papíralapú recept nélküli eRecept kiállítására. Idáig is az un. felhőbe felküldött eRecepteket írtunk, de eddig a rendelet szerint papíralapú „felírási igazolást” is kellett nyomtatnunk, amit a páciens kezébe is kellett adni.

A mostani rendelet lehetővé teszi, hogy a rendelőben való megjelenés nélkül is tudjunk eReceptet írni. Természetesen ez csak az állandó gyógyszerekre vonatkozik, amiket már korábban is írtunk. Az általunk korábban még fel nem írt gyógyszert konzultáció nélkül továbbra sem írunk!

Ezeket a felhőbe kerülő eRecepteket TAJ kártyával, személyesen lehet kiváltani bármelyik gyógyszertárban.

Az ilyen eReceptek igényét számunkra jelezni kell, azok csak akkor kerülnek fel a felhőbe, és csak akkor látja a patikus, ha mi azt megírjuk. Az eRecept igényeket legalább 1 héttel a gyógyszerek elfogyása előtt jelezzék számunkra a következő e-mail címen:

receptdrban@gmail.com

  1. Az e-mailben a következőket kérjük feltüntetni: név, TAJ szám, születési dátum, lakcím valamint a gyógyszerek teljes neve. A nem azonosítható, nem egyértelmű igényeket nem áll módunkban elkészíteni!!

  2. Az 1 hetes előrejelzést kérjük, tartsák be, ha valaki aznap jelzi e-mailben, hogy elfogyott a gyógyszere, azt nem tudom garantálni, hogy aznap fel is kerül a felhőbe!!!!

  3. Az állandó gyógyszerek felírása 3 hónapra történik. Ezeket ki lehet váltani a gyógyszertárban egyszerre is, de természetesen havonta is.

Ügyelet
Hétvégén és ünnepnapokon egész nap, hétköznaponként 16 óra után másnap reggel 7 óráig központi járási ügyelet működik.
Ügyelet telefonszáma: 06-96-542-043
Ügyelet címe: Győr, Dembinszky u. 29.

Vissza Fel

 

 

×