Get Adobe Flash player

Községünkben 2010 márciusától kétkannás hulladékgyűjtési rendszer működik.

barna_fedeles_kukaBarna fedeles kuka

A barna fedeles edénybe a komposztálható hulladékot kell elhelyezni. Komposztálható hulladéknak tekinthető a háztartásokban keletkező kertészeti eredetű hulladék (Pl. levágott fű, zöldséghéj, lehullott levél stb).

A barna fedeles kuka ürítése hetente egyszer, szombatonként reggel 6 órától történik.

 

 

 

 

szurke_fedeles_kukaSzürke fedeles kuka

A szürke fedeles edény a maradék hulladék gyűjtésére szolgál. Ezek azok a hulladékok, melyek nem helyezhetők el a szelektív hulladékgyűjtő szigeteken, és nem tartozik a kertészeti eredetű hulladékokhoz sem.

A szürke fedeles kuka ürítése kéthetente, minden páros héten csütörtökönként reggel 6 órától történik.

 

 

 

 

Szelektív hulladékgyűjtő szigetek

A négy, színes műanyag edényből  álló gyűjtőszigetek szolgálják a szelektív hulladékgyűjtést. Az edények oldalán elhelyezett különböző színű matricák jelzik, hogy melyikbe milyen típusú hulladék gyűjthető. A gyűjtőkonténerekbe anyaguk szerint műanyagot, papírt, üveget és fémet lehet elhelyezni.
Amennyiben megtelt valamelyik gyűjtőedény, a 06-80/ 911-026 -os díjmentesen hívható számon lehet kérni a szolgáltatótól a soron kívüli ürítést. A híváskor az edényeken elhelyezett szigetazonosítót, és a megtelt gyűjtő hulladékfajtáját kell bediktálni.

szelektiv_hulladekgyujtok

Hulladékgyűjtő szigetek helyei

Szent István utca, óvoda épülete előtt
Tölgyfa utca 19 mellett, a játszótérrel szemben

Hulladékudvar

hulladekudvar2010 márciusától a hulladékudvar helyettesíti az eddig évente egyszer megtartott házhoz menő lomtalanítást. A hulladékudvarban az egész év során ingyen lehet 13 féle hulladékot szelektáltan elhelyezni. Ide olyan hulladékokat lehet lerakni, amelyeket méretük vagy anyaguk miatt máshol nehézkes elhelyezni.
Ide építési törmeléket, elektronikai hulladékot, gumiabroncsot, kertészeti nyesedéket, műanyagot, fémet, textilt, izzót/fénycsövet, elemet/akkumulátort, sütőolajat/fáradt olajat, festékesdobozt, bútort és használati tárgyakat várnak.
A hulladékudvar szakképzet felügyelet mellett, meghatározott nyitvatartási időben vehető igénybe.
Hulladék beszállításakor feltétlenül hozza magával a Győri Kommunális Szolgáltató Kft részére a szemétszállítási díj befizetését igazoló szelvényét.

Hulladékudvar Győrzámolyon a Széchenyi út végén található, ahová Győrújfaluról ésGyőrladamérról is el lehet helyezni a hulladékot.

Nyitvatartás:

Hétfő Zárva
Kedd 8.00-16.00
Szerda Zárva
Csütörtök Zárva
Péntek Zárva
Szombat 12.30-16.00
Vasárnap Zárva