Get Adobe Flash player

FogászatRendel: dr. Szegedy Judit fogszakorvos
9172 Győrzámoly, Szt. István u.11.

Rendelési idő

Hétfő: 08.00 - 12.00
Kedd: 12.00 - 17.00
Szerda: iskola fogászat
Csütörtök: 12.00 - 17.00
Péntek: 08.00 - 12.00

Iskolai időszakban szerdán 8-12-ig iskolafogászat történik, amelyre a gyerekeket az iskola szervezetten, osztályonként hozza.

A betegellátás bejelentkezés alapján történik, részleges térítéssel, társadalombiztosítási alapon. Fájdalom esetén elsősegély ellátásra bejelentkezés nem szükséges.
A bejelentkezésnek köszönhetően igyekszünk mindenkit a megbeszélt időben behívni, de a sürgősségi ellátás miatt ez nem mindig sikerül.
Továbbá kérnénk, hogy aki a megkapott időpontot nem kívánja igénybe venni, szíveskedjen lemondani, hogy más részére azt fel tudjuk ajánlani.

Elérhetőség

H-ST DENTAL FOGÁSZATI BT.
Telefon: 06-96/ 352-045
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kezelések díjai

A fogpótlás térítésköteles, minden egyéb beavatkozás térítésmentes. 18-60 életév között a társadalombiztosító csak a közgyógy ellátottak részére biztosít hozzájárulást a kivehető fogpótlásoknál.

18éves kor alatt, valamint terhesség esetén, és a szülést követő 30 napig a fix pótlás (korona és hídpótlás), 60 éves kor felett a kivehető fogpótlás részleges térítéssel történik.

Az előző évben bevezetett volumen korlát a fogászatban is érvényes. Emiatt a fogtöméseket csak meghatározott mennyiségben engedélyezi a társadalombiztosító. Mivel a körzet lélekszáma elég nagy, csaknem 8000 ember, ezért az időpontok időnként elég távoliak, így kérjük a lakosság megértését.