Get Adobe Flash player

Mosolyország színkör

A Mosolyország Színjátszó Kör 2011-ben fogja ünnepelni 10. születésnapját.

Amatőr színjátszó csoport vagyunk, jelenleg közel 40 fővel. Tíz éve néhányan gondoltunk egy merészet, és létrehoztuk a csoportunkat. Miért? Mi volt a cél? Akkor elsősorban a gyerekek szórakoztatása, a szabadidőnk hasznos eltöltése, és az ajándékozás öröme. Nagy szeretettel fogadtak minket kicsik - és külön örömünkre - nagyok egyaránt. Így a repertoárunk hamarosan kibővült olyan darabokkal, ami már felnőtteknek is szólt. Azóta is töretlen a felénk áradó szeretet és megbecsülés.

A teljesség igénye nélkül álljon itt néhány előadás címe az elmúlt időszak terméséből: - Hárman egy szoknyában, - Hófehérke és a hét törpe, - Micimackó, - Hupikék törpikék, - Helység kalapács, - Az örökség (saját darab), - A kenyér (saját darab), - Óz, a csodák csodája, - Szépség és a Szörnyeteg, - István, a király, - János vitéz, - Mamma Mia.

Rendszeres fellépői vagyunk a helyi rendezvényeknek. Különösen fontos nekünk a már hagyományosnak mondható (ebben az évben kerül sor a hatodikra) karácsonyi műsorunk, amit községünk ékszerdobozában, a templomunkban mutatunk be nagy érdeklődés mellett.

Csoportunk ezalatt az idő alatt igazi baráti társasággá fejlődött. Rendszeresek a közös összejövetelek, kirándulások. Augusztusban vettünk részt 5 napos túrán Kárpátalján, ahol Beregszászban előadtuk az István, a király című rockoperát.

Hosszú távú terveink között szerepel a 10. születésnap méltó megünneplése, illetve egy új musical készítése, most a november 26-án rendezett idősek napjára és a karácsonyi koncertre készülünk.