Get Adobe Flash player
Szűrő
 • farsangi bál

 • Tisztelt Lakosság!

  A környezeti zaj kezeléséről és értékeléséről szóló Kormány rendelet értelmében a rendeletben meghatározott éves forgalomnagyságot meghaladó közlekedési létesítményekre stratégiai zajtérképet és zajcsökkentési intézkedési tervet kell készíteni és rendszeres időközönként felülvizsgálni. A fő közlekedési létesítmények közül a nagyforgalmú vasutak (30 000 szerelvény/évnél nagyobb forgalmú vasútvonalak) és a nagyforgalmú közutak (3 millió jármű/évnél nagyobb forgalmú országos közúti szakaszok) stratégiai zajtérképeinek és intézkedési terveinek elkészítését és felülvizsgálatát a KTI Közlekedéstudományi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: KTI) végzi.

  A KTI elkészítette a nagyforgalmú közutakra és a nagyforgalmú vasutakra vonatkozó intézkedési tervek tervezetét (intézkedési tervjavaslat).

  Ebben szerepel az 1401-es főút győrújfalui határtól Győrzámoly, Szent István úti kereszteződésig.

  Az intézkedési tervjavaslatot az alábbi dokumentumok tartalmazzák:

  • Általános leírás – Intézkedési terv – Stratégiai zajtérképezés III. ciklus,
  • Műszaki dokumentáció – Intézkedési terv – Stratégiai zajtérképezés III. ciklus,
  • Gyõr-Moson-Sopron – Gyõrzámoly – Fő közlekedési létesítmények stratégiai zajtérképezése III. ciklus – intézkedési terv – Közúti

  A fenti dokumentumokat az alábbi linken érhetik el:

  http://www.gyorzamoly.hu/index.php/polgarmesteri-hivatal/hirdetmenyek2

  Amennyiben ezekkel kapcsolatban észrevételük, javaslatuk van, azt 2020. január 30-án 16 óráig szíveskedjenek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre megküldeni.

  A KTI által 2018-ban készített stratégiai zajtérképek a http://ugyelza.kti.hu/map/ linken keresztül bárki számára elérhetőek.

 • Tisztelt Lakosság!

   

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a lebontott, ünnepi dekoráció nélküli karácsonyfáikat a mai naptól térítésmentesen elhelyezhetik a Győrzámoly, Szent István u. 1. szám alatti önkormányzati ingatlan (volt Csinód telephely) udvarán, minden nap 8 és 18 óra között. További lehetőségek: a karácsonyfákat aprítva behelyezhetik a barna fedeles hulladékgyűjtő edényekbe és térítésmentesen beszállíthatják a hulladékudvarba, ami várhatóan január közepén nyílik (még nincs pontos információ). Kérjük, hogy a karácsonyfák gyűjtéséről a megadott lehetőségeken szíveskedjenek gondoskodni és ne hagyják el azokat a közterületeken. 

   

  karácsonyfagyűjtő

Gyorzamoly TOP 1 4 1 banner

Gyorzamoly TOP 4 1 1 banner

Danube bike&boat

Loog 1301

02

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB