Get Adobe Flash player
Szűrő
 • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a díszektől, szaloncukor papíroktól mentes karácsonyfáikat, amennyiben arról más módon nem tudnak gondoskodni, díjmentesen elhelyezhetik Győrzámolyon, a temetővel szembeni esővíztározóban 2017. január 30-ig. Az itt összegyűlt fákat az önkormányzat munkatársai a győrzámolyi hulladékudvarba szállítják. 

  Enlight1 1

 • A Gyhg. Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy a kezelésében lévő győrzámolyi hulladékudvar első nyitvatartási napja:

  2017. január 24. (kedd)

  Ettől a naptól kezdve hulladékudvar a megszokott téli rend szerint üzemel.

  A hulladékudvarokról bővebb információ itt olvasható: http://www.gyhg.hu/hulladekudvarok

 • hangverseny

 • Tisztelt Győrzámolyiak!

  A meteorológusok embert próbáló, kemény fagyokat jósolnak erre a hétre. Kérjük, hogy figyeljenek a környezetükben élőkre, távolabb élő családtagjaikra, szomszédaikra, embertársaikra! 

  Sokan nem tudnak gondoskodni arról, hogy meleg legyen otthonukban, vagy azért, mert állapotuk miatt nem tudnak befűteni, vagy azért, mert nincs mivel begyújtaniuk. Vannak olyanok, akik szégyellik a helyzetüket és nem mernek segítséget kérni. 

  Fontos a megelőzés! A fiatalok látogassák meg az időseket, a szomszédok figyeljenek arra, hogy a környezetükben élők adnak-e naponta életjelet. Ha valakit nem láttak napok óta, ahhoz csengessenek be, hívják fel telefonon, hogy a segítség még időben érkezhessen. 

  Akinek nincs tüzelője, jelezze az önkormányzat felé. Ha olyan személyről van tudomásuk, aki nem tud, vagy nem akar magáról gondoskodni, azt is jelezzék az önkormányzat felé, hogy minél hamarabb intézkedni tudjunk. 

  A figyelem, a törődés életet menthet!  

  támad a tél

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

Kangoo fitness

kangoo002

Zumba Fitness

zumba flyer 002