Get Adobe Flash player
Szűrő
 • Tisztelt Lakosaink! Tisztelt Ingatlan tulajdonosok!

  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Németh Imre utca aszfalt burkolat kivitelezési munkáit a STRABAG Kft. 2017. november 3-ára (péntek) tervezi, kedvező időjárási körülmények esetén.

  Tervezett kezdés: 7.00 óra, az ingatlanokról kijárási lehetőség biztosítva van 8.00 óráig.
  Várhatóan a kivitelezés 17.00 óra körül befejeződik, a közúti forgalom  19.00 órától használhatja az utcát. 

  Kérjük, hogy a kivitelezés sikeres megvalósításához szíveskedjenek hozzájárulni, türelmüket, megértésüket köszönjük.

   aszfaltozás

 • A Győri Filharmonikus Zenekar új bérletsorozatával egy új koncertkínálatot szeretne bevezetni a magyarországi komolyzenei életbe. A hangversenysorozat a szokásoktól eltérő, korábbi kezdési időpontjával a gyermekes családokra is gondol. A „17:18”-as koncertek alkalmával a Richter Terem épületében – „ovitermében” -, külön ezekre a hangversenyekre gyermekmegőrző üzemel majd, ahol képzett óvónők, gyermekfelügyelők gondos odafigyeléssel vigyáznak a 3-7 éves gyermekekre. Mindazok a felnőttek, akik nagyobb gyermekükkel együtt foglalnak helyet a nézőtéren, 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg gyermekük „17:18”-as bérletét.

  A bérletről bővebben az alábbi linken olvashatnak:

  http://gyfz.hu/hu/hirek/1718-a-gyori-filharmonikus-zenekar-uj-hangversenysorozata

  gyfz1718 koncertplak web 1

 • Győrzámoly Község Önkormányzata bérbe adja a tulajdonát képező Győrzámoly, Szent István u. 4. szám alatti családi házas ingatlant és a Győrzámoly, Rákóczi u. 49. szám alatti "3." számú lakást.

  A  bérletre vonatkozó pályázatokat a Polgármesteri Hivatalban (9172 Győrzámoly, Rákóczi u. 45.) kell leadni.

  Benyújtási határidő: 2017. november 6. (hétfő) 14 óra.

  A bérleti jogviszonnyal kapcsolatosan további információt dr. Torma Viktória jegyző nyújt, a 96/352-122 telefonszámon.

 • Dr. Bán Barbara háziorvos értesíti a pácienseit, hogy 2017.  október 30-án és október 31-én helyettesítés lesz. Rendelés Győrzámolyon csak 2017. október 30-án (hétfőn) lesz 11.00-13.00 óra között.

  Helyettes orvos: Dr. Környei Miklós, akit sürgős hívhatnak és a saját rendelésein is felkereshetnek. Telefonszáma: +3670/317-9519

 • Az E.on értesíti a lakosságot, hogy korszerűsítési munkák elvégzése miatt áramszünet lesz a következő időpontban és utcákban:
  2017. október 24. (kedd) 10.00-15.00 óráig - Ancsali u., Erdősor u., Szabadság u., Széchenyi u., Dr. Pécsi Gy. u., Akác u. 1-21. és 2-26., Rákóczi utca 39-67., 18., 30-32., 
  és a Kossuth u. 44. szám alatt.

  Felhívjuk a figyelmüket, hogy az áramszünet miatt a Győrzámolyi Polgármesteri Hivatalban telefonos ügyintézésre sem lesz lehetőség.

  A szolgáltatás átmeneti szünetelése miatt kérik a lakosság megértését. A tervezett áramszünetekről a www.eon.hu oldalon lehet tájékozódni. A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk a figyelmüket arra, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt csak az E.onnal megkötött üzemviteli megállapodás szabályai szerint lehet használni. Ezzel kapcsolatos bejelentéseiket a Győri régióközpont 96/512-802 telefonszámán tehetik meg.

  aramszunet

 • A Győrzámolyi Tündérrózsa Óvoda és Bölcsőde továbbra is várja leendő óvodapedagógusait:

  A határozatlan idejű kinevezésre vonatkozó pályázat az alábbi linken olvasható:

  https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=tsmg9okba0

  A határozott időre szóló kinevezéshez kapcsolódó pályázat az alábbi linken érhető el:

  https://kozigallas.gov.hu/pages/jobviewer.aspx?ID=tsmg9p13d9

 • A felsőoktatásban részt vevő hallgatók, valamint a felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok számára idén is lehetőség nyílik a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat benyújtására.

  Regisztrálni és a pályázatot kitölteni az eper.hu rendszerben lehet. A kinyomtatott és aláírt pályázatot a mellékletekkel együtt 2017. november 7-ig lehet benyújtani a Győrzámoly Község Önkormányzatához (Győrzámoly, Rákóczi u. 45.).

  Kötelezően csatolandó mellékletek: jövedelemigazolások, hallgatói jogviszony igazolás, egy háztartásban élő közép-, vagy felsőoktatásban tanuló testvérek iskolalátogatási igazolása.

  Bővebb információ az 'A' típusú pályázatról az alábbi linken olvasható:

  http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica10/

  Bővebb információ az 'B típusú pályázatról az alábbi linken olvasható:

  http://www.emet.gov.hu/felhivasok/bursa_hungarica11/

 • Győrzámoly Község Önkormányzata tisztelettel hívja és várja az Archicon Stúdió Bt. által Tétényi Éva főépítész szakmai felügyelete mellett elkészített, a települési környezet megjelenését meghatározó jellemzőket és elvárásokat összefoglaló településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet lakossági egyeztető fórumára.

  Kérjük, mondja el véleményét, tegye meg javaslatait, a település arculatának alakítása közös ügyünk!

  A fórum helyszíne és időpontja:

  Községháza emeleti nagyterem (9172 Győrzámoly, Rákóczi u. 45.)

  2017. október 25. (szerda) 16.00 óra

  A településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet tervezete megtekinthető az alábbi linken:

  http://gyorzamoly.hu/index.php/onkormanyzat/telepulesi-arculat

  továbbá a polgármesteri hivatalban. A dokumentummal kapcsolatban javaslat, észrevétel tehető legkésőbb a fórumot követő 8 napon belül a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, továbbá levélben vagy személyesen a polgármesteri hivatalban (9172 Győrzámoly, Rákóczi u. 45.).

 • Három győrzámolyi hölgy egészségről, szépségápolásról tart előadást 2017. október 13-án, 17 órától a Községházán, az IKSZT emeleti nagytermében. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

  egeszsegnap

 • Időpont: 2017. október 24. (kedd) 16.00 - 19.00 

  Helyszín: Tündérrózsa Óvoda

  veradas 2

 • kepzesiplakat

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB