Get Adobe Flash player

Tisztelt Lakótársaink!

Összegyűjtöttük azokat a helyi lehetőségeket, ahonnan házhoz lehet kérni az élelmiszert! Kérem, lehetőségeikhez képest vegyék igénybe a szolgáltatást!
„Óvd a helyit! Védd a helyit!”
Vigyázzunk egymásra! Maradjunk otthon!

Reál Kisbolt (Virág István) házhoz szállítást vállal. Információ és rendelésfelvétel: 96/352-335

A győrzámolyi Fornetti Pékség és Kenyérbolt kiszállítást vállal a győrzámolyi lakosok számára. "Rendelést a kiszállítást megelőző munkanapon az alábbi telefonszámon veszünk fel 11 óráig, amit másnap reggel 6 órától 9 óráig szállítunk ki. Rendelhető termékeink: fehérkenyér, rozskenyér, teljes kiőrlésű kenyér, székely kenyér, kiflik, zsemlék, Fornetti pékáru, kisütve, vagy fagyasztva, tej- és tejtermékek, felvágottak. Információ és rendelésfelvétel: Angyal Katalin: +36/30-475-4885"

Csuti Pizzéria: "Házhoz szállítást továbbra is vállaljuk 11.00-19.30-ig. A helyzetre való tekintettel csak elvitelre vagy kiszállításra veszünk fel rendelést telefonon, keddtől vasárnapig! Elvitel: 11.00-15.00 óráig. Kiszállítás 11.00-19.30-ig. Ingyenes kiszállítás Győrzámolyon! Kiszállítunk: Vámosszabadi, Győrújfalu, Győrzámoly, Győrladamér, Dunaszeg, Dunaszentpál, Mecsér. OTP és K&H szép kártyát elfogadunk! Ha igényt tartotok menünkre kérjük egy nappal előtte jelezzétek! Érdeklődés, rendelés: 06/70-256-3178"

Tusjak Tamás kistermelő vállal házhoz szállítást. "Rendelhető friss sertéshús és füstölt termékek. Rendelés leadása hétfőnként telefonon vagy e-mailben, szállítás szerdánként és péntekenként. Telefon: 06/70-337-5466, e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát."

 

edd a helyit1

Allo banner

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB