Get Adobe Flash player

Tisztelt Lakótársak!

Az új, alig NÉGY hónapja megválasztott képviselő-testület folyamatosan dolgozik a szelektív hullaékgyűjtés legoptimálisabb működtetésén. A hulladék sziget telepítésének, arra vonatkozóan, hogy hol helyezkedhet el, szigorú szabályai vannak. Többek között az, hogy csak közterületre lehet telepíteni. Ez erősen korlátozza a mozgásterünket.

A képviselő-testület döntése alapján a Szent László-Liget út kereszteződésében lévő szelektív hulladékgyűjtő szigetet, a kerítés építése után - melyet az önkormányzat munkatársai készítettek - a Majori útra áthelyezték.

Természetesen továbbra is az a cél, hogy a szelektíven gyűjtött hulladékot a házaktól szállítsák el Ennek kiépítése, feltételrendszerének a megteremtse minimum két éves folyamat és nem az önkormányzaton, hanem a közszolgáltatón múlik.

Addig is, hogy valamennyire enyhüljön a nyomás a két szigeten, illetve a megnövekedett lakosság számára jobb lehetőségeket biztosítsunk, tavasszal két további hulladék sziget kerül kialakításra a településen.

Kérek mindenkit, a rendeltetésszerű használatra! Az illegális szemétlerakás rendőrségi feljelentést von maga után.

Az elmúlt időszak hatalmas szélviharai, szinte beterítették szeméttel egész községünket. Kérem Önöket, hogy lakókörnyezetüket tegyék hulladékmentessé, külön kérem az építkezőket, hogy tegyék meg ugyanezt!

Bízom, a lakosság együttműködésében!

Pulai Nikoletta polgármester

Allo banner

Allo banner

Deutsch

KTC Tennis Club

logo2 feher

FitFight

liza fit fight FB